Concepție și proiectare

Concepție și proiectare

După patru până la șase saptămâni de planificare, Next Com Solutions va aduce la viață viziunea dumneavoastră și noul sistem Alcatel-Lucent în etapa de proiectare. Lucrând aproape cu echipa de vânzări și cu inginerii noștri certificați, conducătorul de proiect este primul pas în etapele de design și implementare. Conducătorul de proiect se asigură că toate proiectele și termenele limită sunt îndeplinite și finalizate.

Pentru a oferi o colecție de informații cât mai exactă , un design individual al telefoanelor și pregătirea utilizatorilor finali, un specialist în proiectarea sistemului (SDS) va prelua proiectul de instalare pentru a  primi toate informațiile cu privire la felul în care va funcționa și va fi perceput sistemul de către utilizatori. Acesta este responsabil pentru colectarea, proiectarea și programarea telefoanelor și a operatorilor automați. El va descrie aplicațiile și oțiunile de configurare personalului clientului pentru a asigura un design de sistem adecvat. După ce se hotărăsc parametrii de proiectare ai utilizatorului, specialistul nostru va rezuma aceste date într-un tabel și le va importa în sistemul de comunicații dintr-o interfață de management.

Participarea în etapa de proiectare a specialistului nostru îi permite acestuia să pregătească un program de instruire precis care să întrunească toate nevoile companiei dumneavoastră și să încurajeze acceptarea sistemului de către utilizator.

The tablet is up for pre-order and will ship on october 2nd