Consultanță

Consultanță

O actualizare a software-ului unui sistem poate fi o cheltuială majoră care afectează direct linia de bază. Folosind o soluție convergentă de date și voce Alcatel-Lucent, poate fi ulterior ușor să actualizați și să adăugați diferite caracteristici pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră. Next Com Solutions oferă consultanță clienților săi la începutul fiecărui angajament pentru a se asigura că cererile de dezvoltare și operabilitate sunt conturate la început, eliminând astfel nevoile suplimentare de după instalare.

Next Com Solutions ajută clienții să descopere care caracteristici sunt imperative pentru sistemele sale de voce și date și duc la creșterea calității comunicațiilor. Având mai mult de 5 ani de experiență în consultanță, vă putem ajuta să descoperiți economiile pe termen scurt și lung și eficiența.

Înainte de a trece la etapa de proiectare, Next Com Solutions organizează reuniuni cu personalul cheie pentru a determina viziunea pe termen lung a sistemului. Următorul pas este organizarea de audituri pentru următoarele componente cheie pentru a determina care sistem se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră:

  • Sistemele de voce existente
  • Aplicațiile de date existente
  • Facturile telefonice pentru ultimele 12 luni
  • Cablările de date și voce, cât și cabinetele de date existente
  • Facturarea și cerințele de raportare

Aceste date sunt analizate în detaliu și vă vor fi prezentate niște recomandări de către specialistul nostru în soluții. Acesta creează o matriță a noului dumneavostră sediu sau a sistemului de comunicații global al companiei dumneavoastră, puncte de legătură cu alte sedii,rețea, soluții suplimentare dorite (precum conferință audio și video), dar și configurarea întregului sistem.

Next Com Solutions poate acționa și ca un consultant independent care vă poate facilita alegerea propunerilor de la alți furnizori. Începeți prin a contacta Next Com Solutions.

De registrieren und die autorin cape doc Index beauftragen