Descrierea companiei

Descrierea companiei

Înființată în 2005, Next Com Solutions este o companie specializată în comercializarea și instalarea echipamentelor de telecomunicații, fiind partener Alcatel-Lucent pentru distribuția și instalarea de centrale telefonice, telefoane fixe și echipamente adiționale pentru acestea. Utilizând cele mai bune echipamente si personal calificat, lucrăm aproape de clienții noștri pentru a:

Prin intermediul parteneriatului cu Alcatel-Lucent le înlesnim clienților noștri accesul la o tehnologie de vârf. Alcatel-Lucent este lider mondial în domeniul optic și al telecomunicațiilor:

  • este prezent în peste 130 de țări
  • are peste 70.000 de angajați, dintre care 21.000 lucrează în cercetare și dezvoltare
  • este lider mondial în comutarea de circuite optice și de telecomunicații, rețele wireless regionale, call center web și altele
  • 25.000 produse patentate și 6 premii Nobel

Alegând Next Com Solutions pentru următoarea instalare de sisteme de voce sau date, veți beneficia de servicii personalizate susținute prin utilizarea de produse de primă clasă.

This would be the first incarnation of the future miracles, so-named in 1958 with the addition of claudette robinson, bobby rogers, and marv do your homework tauplin