Misiune şi valori

Misiune şi valori

Misiune

Misiunea noastră este: să oferim, să proictăm, să implementăm și să gestionăm sistemele de comunicații pentru companii de toate dimensiunile, inluzând tehnologii de voce, date, rețele wireless și produse emergente; să oferim soluții creative și suport de calitate pentru a ajuta companiile să lucreze în modul cel mai profitabil; să construim relații durabile bazate pe satisfacerea tuturor nevoilor atât cu clienții interni, cât și cu cei externi.

Valori

  • CALITATE – Next Com Solutions va furniza neîntrerupt produse și servicii de calitate într-un mod cât se poate de eficient din punct de vedere al costurilor dumneavostră
  • INCREDERE – sugestiile și deciziile noastre, etica muncii și capacitatea noastră de a le susține va consolida întotdeauna încrederea în noi a clienților noștri.
  • RESPECT – clienții, competitorii, agenții de vânzări, angajații și toți cei implicați în buna funcționare a afacerii noastre sunt tratați întotdeauna într-o manieră profesională.
  • INTEGRITATE – Next Com Solutions demonstrează cel mai înalt nivel de integritate în interacțiunea cu ceilalți.
  • DORINȚA DE A ÎNVINGE – Next Com Solutions susține și încurajează atitudinile din care toată lumea are de câștigat

A chance meeting with aspiring songwriter berry discover more over here gordy in 1957 would help robinson secure his first few single releases